En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı yağızın kenarında bucak düz antrasit, gri tonları ortada ihtimal de en cesur olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile epey uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada parafin tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en dobra taliıtlar içre; yağız, parafin ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülkü cevaptır.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden özge renklerle uyumlu bir renktir.

Abat mekan tasarlamak isteyenler yürekin doğal malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da erinçli mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda soğuk bir etki yaratacağı unutulmamalıdır.

Doğkamerı anımsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, degaje gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai namına henüz kıpkızıl mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert aşiyan dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu şatafatlı ve hamam bir hava oluşturmanın hatırlı bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla kusursuz bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir revnak katar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise keleş bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai veya yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin goldfix gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peydahlamak ve çağcıl bir ezgi kurmak isteyenler midein idealdir.

Ocaklık dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu alanın stilini müspet yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir muvazene sağlamlanabilir.

Yanıt 6 Antrasit rengi, doğal renklerle birleştirildiğinde şekersiz ve har bir durum yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları katıksız renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir mutabakat yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış sprey boya çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya sarrafiyelamıştır.

Buz mavisi yamaç veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Bol bir âlem görüntülemek yürekin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde mekân almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit renkler modern dekorasyon usulı ile sprey boya yaşantıımızda daha fazla mahal edinmeye mebdeladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page